Your Cart
Αναζήτηση
Κλείστε αυτό το πλαίσιο αναζήτησης.

Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες άνω των 60€

Caty Άμμος για Γάτες
Caty Άμμος για Γάτες – 20lt

12.50

Παράδοση 4-10 Εργάσιμες Ημέρες

Περιγραφή

Caty Άμμος για Γάτες

  • 100% φυσικό
  • απορροφά δυσάρεστες οσμές
  • υπερ-απορροφητικό
  • φιλικό προς το περιβάλλον

Η πρωτοποριακή συσκευασία των 20lt σας εξοικονομεί χρήματα αλλά και χρόνο από το να αγοράζεται συνέχεια μικρές συσκευασίες.

Χάρη στις εξαιρετικές ιδιότητες των πρώτων υλών, η άμμος CATY ξεχωρίζει με τις μοναδικές ικανότητες απορρόφησης που έχει, που μπορεί να  απορροφήσει όχι μόνο υγρά, αλλά και ανεπιθύμητες συνοδευτικές οσμές, διασφαλίζοντας έτσι την υψηλή αναπαραγωγική υγιεινή και καθαριότητα ολόκληρου του νοικοκυριού.

Το μέγεθος του κόκκου είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να δεσμεύει τα υγρά όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά, να τυλίγει τα περιττώματα και έτσι να μειώνει τη συνολική κατανάλωση απορριμμάτων. Η άμμος CATY προορίζεται για όλα τα κατοικίδια (γάτες, χάμστερ, ινδικά χοιρίδια, ποντίκια, χελώνες, πουλιά κ.λπ.). Δεν κολλάει στη γούνα των ζώων.

Οδηγίες χρήσης:

  • Πριν από τη χρήση, συνιστούμε να ανακατεύετε τη σακούλα πολλές φορές (αναποδογυρίστε την μπρος και πίσω).
  • Όταν χρησιμοποιείτε άμμο CATY, στο σημείο των περιττωμάτων σχηματίζεται ένα συμπαγές κομμάτι, το οποίο μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί από την τουαλέτα των ζώων με ένα φτυάρι και η ποσότητα που λείπει μπορεί να πασπαλιστεί απλά με νέα άμμο.

(306030)

Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος 20 g
Διαθεσιμότητα

Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

manufacturer

Caty

Βάρος (gr)

Επιστροφή

Σύνδεση / Εγγραφή